2018. április 26., csütörtök

Sarah J. Maas-hét 4. nap: rajongói csecsebecsék. 2. rész: táskák, apróságok, használati tárgyak

Aki igazán elmélyült egy rajongótáborban, biztosan birtokol valamiféle tárgyat is a kedvenc könyvéről/filmjéről/együtteséről. Egy képregényrajongónak minimum egy mintás pólója és egy játékfigurája van, egy Harry Potter fan-nél pedig nagy valószínűséggel lapul otthon valahol egy varázspálca.

Szerencsére a Maas-fandom sem marad ki ebből a remek szokásból, és Internet Kapitány segítségével a legkülönfélébb csecsebecsékre tehet szert. Gondoltam megmutatom, mit sikerült már össszehordanom, és mi mindenre fáj még a fogam.

Ez a jelenlegi készletem:


Három nagy oldal van, amit hasonló cuccok megszerzésére használok.
A Society6 és a Redbubble jellegben nagyon hasonló, mindkettőre feltölthet egy alkotó (bármilyen témában) egy képét, és azt az oldal választható termékeire szabva azzal a mintával lehet aztán kapni. A három vászonszatyrom a Redbubble-ről van, és mindegyikkel nagyon elégedett vagyok. A táskák nagyon jó minőségűek, belül is több rétegűek, nem csak egy vékony szövetből állnak. A legkisebbet használom már jó rég óta az egyetemre futkosós szatyromnak, és eddig nagyon jól állja a strapát. A két nagyobbikra a képeket arz28 és Salome Totladze készítették, de róluk a holnapi fanart részlegben úgyis fogok még szót ejteni.

Egyébként a nyeremény is egy ilyen szatyor lesz, egy fekete, Night Court motívummal, ami floeing munkája. Kb így néz ki, de a valóságban kicsit más.
Ha már nyereményjáték: egy olyan matricakészlet is lesz hozzá mellékelve, silketara ACOTAR chibi-jeiből, de nem kell aggódni, ez a tesztnyomat, kivágtam a véglegeset, nem egy A4-es lapként érkezik.

Jobbra alul a könyvjelzőim vannak, a német Jana Runneck-től. Ezek megtalálhatóak az Etsy-n, ami kvázi egy ebay alkotóknak. Itt mindenféle kütyü van, amit csak az adott kézműves feltölt, nemcsak az adott bolt saját termékei, amire rányomják a mintát.

Középen az üvegtrónos termoszom van, frankó kis cucc, belefér vagy fél liter tea/kávé/kakaó, és lemértem, majdnem két óráig tartotta a hőmérsékletet, nem csepegtetve egy kicsit sem. Az enyém a Society6-ről van, és létezik fehérben is.

Van még néhány kinyomtatott képem is, főleg Charlie Bowater rajzaiból a koliszobám falán, de kupi van nálam, szóval azokat most nem mutatom meg. (Egyébként milyen őrült piros kanapénk van, ugye?)

Persze még messze nem ez a végső állomás, még jópát dolog van, amire szemet vetettem, de az embernek nem végtelen mély a pénztárcája, szóval egyenlőre még csak sóvárgó szemekkel nézem őket.

Amire nagyon régóta vágyom, az ez a falióra Charlie Bowater-től. Egyszerűen olyan gyönyörűen összeillik a grafika a formával, mintha erre találták volna ki.

De nem csak táskák meg órák fellelhetőek a két Maas sorozathoz, hanem mindenféle. Pólók, bögrék, noteszek, ékszerek, párnahuzatok, telefon- és laptoptokok, de akár hátizsákok és teljes ágyneműk is. Szóval lesz az elkövetkezendő időre mik között válogatnom.

Én nagyon szeretem a különféle kiegészítő tárgyakat gyűjteni. Nemcsak Maas sorozataihoz, hanem az összes ilyen kedvencemhez szereztem már valamit. A legnagyobb terjedelmű egyértelműen a képregényes pólókupacom. Anyám már többször izélgetett, hogy inkább "normális" ruhákra kéne költenem a pénzem. De ugyan, mi számít normálisnak? Ezt is most épp egy nagy Vasemberrel díszített pólóban írom. Nem véletlenül, nagy nap ez a mai.

Holnap újra jeletkezem, remélem ki tudom majd vakarni magam a filmes másnaposságból. A holnapi nap igazán szemgyönyörködtető lesz, csupa csudaszép fanartot mutatok majd.
Addigis szuper estét és végtelen jókedvet,

Love, Kalamaj

Most pedig megyek, és megnézem az Avengers: Infinity War-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése