2021. augusztus 30., hétfő

Kedvenc íróim hete: zárás

No, a tegnapi nappal le is tudtuk a blogszülinapi hetem, viszont teljesen még nem zártam le, hiszen a nyereményjátékhoz tartozott egy kérdéssor is, amire jópáran jelentkeztek is. A győztes értesítése email-ben úton van, viszont előtte még ki akartam elemezni két kérdesre adott válaszokat.


1. kérdés: A tematikus hetem írói közül kit bírsz a legjobban?

44,4 % - Sarah J. Maas
27,8 % - Böszörményi Gyula
16,7 % - Cassandra Clare
5,6 % - Leigh Bardugo
5,6 % pedig egyiket sem ismerte.
V. E. Schwab és Brandon Sanderson sajnos egy szavazatot sem kapott, pedig ők is megérdemlik a szeretetet.

2. kérdés: Ki a TE kedvenc íród?

A legtöbb választ ismét Sarah J. Maas kapta, de Cassandra Clare, Rick Riordan és Neil Gaiman is gyakrabban feltűnt. Magyarok közül Böszörményin kívül Leiner Laura, Szabó Magda, Rejtő Jenő és Örkény neve bukkant fel többször. Okoknak gyakran a humor és az izgalom volt megadva, illetve az egyediség és a stílus.

Köszönöm még egyszer azoknak, akik részt vettek a játékon, öröm volt a válaszaitokat olvasnom, és jó pár esetben kedvet is adtak egy-egy író közelebbi megvizsgálásához, tehát a céljukat tökéletesen beteljesítették. A győztesnek pedig gratulálok, jön az email-ed a kapcsolatfelvételről.

Hamarosan újra jelentkezem, immár a normális kerékvágásban, visszatérve a kb heti egy bejegyzéshez. A következő viszont-olvasásig:

Love,
Kalamaj


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése