2018. április 20., péntek

Sarah J. Maas-hét - ütemterv


Nos, elérkezett az idő, végre meg tudom hirdetni, hogy az áprilisra tervezett A Court of Frost and Starlight-váró Maas-extravaganzám jövő héten kerül megrendezésre. Minden nap más témát fogok feldolgozni, könyvértékelések, fanartok, teóriák, zene és még hasonló finomságok várnak.

Emellett pedig egy nyereményjátékot is tartok, ahol Üvegtrónos és ACOTAR-os ajándékcsomagot lehet nyerni. Ehhez minden nap egy 10 kérdéses kérdőívet kell kitölteni, és a beküldők között az utána következő kedden (tehát még hétfőn is lehet majd küldeni válaszokat) kisorsolok valakit. Nem kell hozzá más, csak egy érvényes email-cím. És annak sem kell aggódnia, aki régebben olvasta a könyveket és esetleg nem emlékszik már olyan jól, a kérdések nagyja inkább szubjektív, hogy megtudjam, ki mit szeret a két sorozatban, a trivia-tesztben (kedd vagy szerda, még alakul) sem fogok nagyon szőrszálat hasogatni.
Az első, azaz hétfői kérdéssor már aktív, akár már most is kitölthető (hamarabb felraktam, hogy teszteljem, működik-e rendesen), a válaszok már most is érvenyesek, nem kell kivárni vele a hétfőt.


Összességében, nem csak aznap érvényesek a válaszok, a kérdőíveket (akár egyszerre is) be lehet küldeni április 29. hétfő éjfélig.

Nos, akkor az ütemterv:

Április 23. hétfő: Caelena (Üvegtrón 1-3)
Április 24. kedd: Aelin (Üvegtrón 4-5)
Április 25. szerda: a kiegészítő kötetek (The Assasin's Blade, Tower of Dawn)
Április 26. csütörtök: színezők és a kedvenc elméleteim a zinternet mélyéről
Április 27. péntek: fanart-friday, kedvenc idézetek
Április 28. szombat: aláfestő zene
Április 29. vasárnap: Kingdom of Ash, azaz az utolsó kötet: spekulációk

Lehet, hogy még változni fog egy kicsit, de max a sorrend. Minden nap ott lesz a link az aznapi kérdéssorhoz a posztok végén. Mivel az ACOTAR-trilógiát már egyszer elemeztem, így az értékeléseknél azt most nem rángatom elő újra, de ha valakit érdekel, ezen a linken elérhető.

Ez lenne a tervezet, én már nagyon várom, egy ideje készülök már erre a hétre. Remélem nektek is annyi örömöt fog okozni, mint nekem. Hamarosan újra jelentkezem, addigis sok sikert az első kérdéssorhoz.

Love, Kalamaj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése