2021. augusztus 23., hétfő

Kedvenc íróim-hét 1. nap: Blogszülinap indulás + nyereményjáték részletek

Azta paszta, ezen a héten éli meg a Kalamaj a negyedik évfordulóját! Ha pedig megünnepelem, akkor már nagy csinnadrattával csinálom, egy egész hetes tematikus extravaganzával. Az utóbbi pár évvel ellentétben viszont most nem egyetlen írót vagy sorozatot fogok a következő napok folyamán végigkövetni, hanem összeszedtem a kedvenc íróimat, akiknek az új könyvei rajta vannak az instant-kosár listámon (azaz azonnal bekerül a kosaramba, amint elérhető). 

Csak engem emlékeztet ez a banner kicsit egy Bosszúállók plakátra?

Az adott íróktól pedig kiválasztottam 3-3 könyvet, amikhez rövid ajánlást írtam, hogy kedvenc foglalatosságomnak éljek: a kedvenc könyveimet rátukmálni mindenkire, aki szembe jön velem. Ah, szép nap is az, mikor sikerül olvasnivalót ajánlani bárkinek.

A korábbi szülinapi tematikus heteim itt érhetőek el:

2018: Maas-hét

Ez hét pedig a követkető módon fog felépülni:

Hétfő: Indulás + nyereményjáték (a részletekért görgess ennek a posztnak a végére)
Kedd: Leigh Bardugo
Szerda: Böszörményi Gyula
Csütörtök: Cassandra Clare
Péntek: Brandon Sanderson
Szombat: V. E. Schwab
Vasárnap: Sarah J. Maas

Hogy melyik írótól melyik könyveket választottam ki, azt még nem árulom el (bár egypárnál eléggé sejthetőek), ahhoz rá kell majd pislantanotok magukra a bejegyzésekre is.

A nyereményjáték:

Gondolom ez érdekel a legjobban, ha rákattintottál a bejegyzésre, így nem is húzom tovább a szót, jöjjenek a részletek.

A nyeremény:

- A hét folyamán felsorolt könyvek egyikét nyerheted meg (mert mi jobb annál, ha valakinek ajánlani tudja az ember a kedvenc könyveit? Ha a kezébe is tudja nyomni. Ezügyből ajánlatos, hogy kövesd végig a hetet, így könnyebb lesz választani.)
- A könyvet magyar vagy angol nyelven is választhatod (mondjuk Böszörményinél érthető okokból csak magyarul), vagy ha az a szíved minden vágya, és megjelent már úgy, akár németül is megoldható. 
- A könyv puhatáblás lesz, és egy olyan verzió, amit még kapni a boltban vagy webshopban normálisan, és az ára nem terjed 5000 forint fölé (szóval sajnos az antikvár darabok és különleges kiadások most nem játszanak, a csóró egyetemista fejemnek a számlákat is be kell sajnos fizetnie).

A teendők:

- Töltsd ki a kérdőívet a linken jelölt dokumentumon, és küldd azt be 2021. augusztus 29. éjfélig. A kérdőív olyan kérdésekből áll, mint "Ki a TE kedvenc íród és miért?", semmi nagy ördöngösség nincs benne, komoly tudás nem szükséges hozzá.
- Lájkold a blog Facebook oldalát vagy kövess Instagramon. Hogy ezt vissza tudjam követni, a kérdőív végén van egy külön mező, ahová be fogod tudni írni felhasználóneved.

A feltételek:

- Posta-ügyi okokból csak olyan személy jelentkezését tudom elfogadni, aki az esetleges győzelem esetén egy EU-n belüli címet tud nekem adni. (A legjobban a magyar, osztrák, vagy németnek örülnék.)
- 18. életéved töltsd be, vagy legyél kész szülői beleegyezéssel előállni.
- Egy személy csak egyszer nevezhet, de felőlem befűzheted a nevedben tesód-nagynénéd-macskád is, amíg ők is rendelkeznek működő, saját email címmel.

A link a kérdőívhez:


A sorsolás:

A nyertest 2021. augusztus 30. hétfőn délelőtt fogom kisorsolni random kalapból-cetlihúzásos módon. Így a kérdőívre adott válasz nem fogja befolyásolni a végeredményt, csak a kitöltés meglétele szükséges. A nyertest emailben fogom értesíteni, azon a címen, amit a kérdőívben megadtál, ezért legyél biztos benne, hogy működik. A nyertesnek 48 órája lesz arra, hogy reagáljon, ha ez nem történik meg, újrasorsolok.

Akkor kezdetét is veszi az szülinapi extravaganza, holnaptól jönnek az ajánlók, legelsőnek rögtön Leigh Bardugo-val, akivel pár éve sikerült is személyesen találkoznom, mikor a Shadow and Bone forgatása miatt Magyarországon járt. Addig is jó olvasást, és ünnepeljünk közösen!

Love,
Kalamaj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése