2018. augusztus 26., vasárnap

Harry Potter - hét ütemterv

Szerdán gyújthatok meg egy képzeletbeli gyertyát, ugyanis első szülinapjához ért a blogom! (Megjegyzés: az újraindulástól számítom, a régebbi pár bejegyzéstől tekintsünk el.)

Így gondoltam, megint tartok egy tematikus hetet, ezt megünnepelendő. Az áprilisi Maas-hét olyan jól sikerült, itt az idő szétszedni még egy kedvenc sorozatomat. Ezúttal porondon a Harry Potter széria lesz, filmestül, könyvestül, minden mellékes kütyüvel együtt.


Holnap kezdődik a műsor, és egészen vasárnapig megint fogom osztani magamból a posztokat, szokás szerint napi kettőt. Tekintve, hogy hét könyvből áll a sorozat, gondolom egyértelmű, hogy a felosztás így napi egy kötet lesz, ezek mellé a délutáni poszt mindig valami más. Terv szerint így fog tehát felépülni a hetem:

Hétfő: Bölcsek köve (könyv és film) + 20. évfordulós ünnepi kiadások (nyereményjáték részletekkel)
Kedd: Titkok kamrája (könyv és film) + Pottermore-béli kalandozások
Szerda: Azkabani fogoly (könyv és film) + Legendás állatok és megfigyelésük (filmkritika)
Csütörtök: Tűz serlege (könyv és film) + rajongói csecsebecsék (a saját gyűjteményem)
Péntek: Főnix rendje (könyv és film) + Fanart Friday (rajzok és mémek)
Szombat: Félvér herceg (könyv és film) + filmzene
Vasárnap: Halál ereklyéi (könyv és mindkét film) + Cursed Child kritika (ha addigra végzek vele)

Hát lesz bőven írnivalóm a hétre, de már nagyon várom. Természetesen most is lesz nyereményjáték, hiszen hogyan máshogyan is lehetne megünnepelni egy szülinapot. A nyeremény ezúttal könyv, az első két kötet valamelyike az évfordulós kiadásban. Hogy melyik rész és melyik ház színeiben, azt majd a szerencsés nyertes választhatja ki magának. Bővebb részletekkel holnap szolgálok a délutáni posztban, valamint a részvétel feltételeiről is akkor írok majd.

Holnap délelőtt újra találkozunk, addig is szép augusztus végi hétvégét mindenkinek.

Love, Kalamaj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése